Хомеопатия

Хомеопатия при остро заболяване на горните дихателни пътища – кашлица (безплатни консултации)

Есента настъпи и с нея зачестиха оплакванията свързани с горните дихателни пътища. За съжаление, организмите на децата са  претъпкани с всякакви химикали, което пречи на нормалното действие на имунната система. Между замърсителите намираме и множество антибиотици. Не бих отрекла нуждата от тях в определени ситуации, когато те могат да бъдат животоспасяващи. За съжаление, обаче, прибягването към тях често е ненужно. В резултат на това, организмите ни се натравят излишно, имунната система отслабва, а вирусите и бактериите стават все по-вероломни, докато антибиотиците все по-безпомощни. Дозите стават все по-сериозни и така се завъртаме в порочен кръг.

Желанието ми е повече хора и майки да се обърнат към хомеопатията – медицина, която работи в унисон с имунната система, която най-добре „знае“ как да се справи с появил се проблем. Съзнавайки, че цените на консултациите с хомеопат не са винаги по възможностите на всеки човек, бих искала да се опитам да помогна безвъзмездно на възможно повече хора да се избавят от налегнало ги остро заболяване. За хроничните заболявания, обаче, консултациите са много по-подробни и изискват среща с хомеопат и затова те не са цел на тази моя инициатива.

Намерението ми е да предложа безплатни хомеопатични консултации при остри заболявания (грип, кашлици, стомашно-чревни заболявания, бъбречни кризи и т.н.).

Тези, които познават хомеопатията знаят, че тя действа чудотворно, но при условие, че имаме цялостната и пълна симптоматична картина на болния. Тъй като свалянето й може да бъде доста труден процес за родителя на болното дете или на самия болен, реших да създам формуляри, които да го улеснят. Нужно е да се попълнят максимално подробно, за да мога да избера лекарство, отговарящо най-точно на състоянието на болния. Само по този начин може да се достигне до възможно най-подобното лекарство, което да доведе до оздравяването му.

Ще се опитам максимално бързо да отговарям (по мейл) на запитванията и да давам предложение за лекарство и дозировка.

Първият формуляр е за случаи на кашлица с или без хрема. В следващи статии ще предложа формуляри за други остри заболявания.

Линк към формуляра за хрема и кашлица:
https://form.jotform.com/72947546149267

Бъдете здрави!

П.П. Искам да ви помоля да споделите статията, за да може повече хора да се възползват от тази услуга. Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *