Хомеопатия

Безплатни хомеопатични консултации при остри заболявания – гърло

Както вече отбелязах в предишната статия, „Хомеопатия при остри заболявания на горните дихателни пътища-кашлица„, желанието ми е повече хора и майки да се обърнат към хомеопатията – медицина, която работи в унисон с имунната система, която най-добре „знае“ как да се справи с появил се проблем. Съзнавайки, че цените на консултациите с хомеопат не са винаги по възможностите на всеки човек, бих искала да се опитам да помогна безвъзмездно на възможно повече хора да се избавят от налегнало ги остро заболяване. За хроничните заболявания, обаче, консултациите са много по-подробни и изискват среща с хомеопат и затова те не са цел на тази моя инициатива.

Намерението ми е да предложа безплатни хомеопатични консултации при остри заболявания (грип, кашлици, стомашно-чревни заболявания, бъбречни кризи и т.н.).

Вече съм готова и с формуляр в случай на проблем с гърлото, който ви предлагам да попълните най-подробно, за да получа максимално пълна картина на болния. Само по този начин може да се достигне до възможно най-подобното лекарство, което да доведе до оздравяването му.

Ще се опитам максимално бързо да отговарям (по мейл) на запитванията и да давам предложение за лекарство и дозировка.

Линк към формуляра за остро заболяване със симптоми, акцентирани върху гърлото:
https://form.jotform.com/73056516123248

Бъдете здрави!

П.П. Искам да ви помоля да споделите статията, за да може повече хора да се възползват от тази услуга. Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *