Нумерология

Поръчка на нумерологичен портрет  – пълна версия (3 CAD)

БЕЗПЛАТНА ВЕРСИЯ

Сигурно си задавате въпроса: какво общо има нумерологията със здравето (все пак това е блог, насочен към здравето)? Първото нещо, което трябва да се попитаме е защо се разболяваме. Както всички знаят, микробите и бактериите не са в основата на болестта. Преди това организмът е бил отслабен по някаква причина, имунната система е била потисната… Защо? Много често дълбоката причинност на болестта се крие в определено противоречие на ментално или емоционално ниво на заболелия човек. От какво се зараждат тези противоречия? Един бърз отговор би бил: от непознаването ни! Забързани в ежедневието си, не отделяме време да се допитаме до дълбокото си Аз към какво се стреми то, за какво копнее, какво го плаши, от какво бяга, накъде иска да се отправи… Ето тук нумерологията би могла да ни бъде от помощ! Както знаем,  математиката е точна наука. Числата, като неразривна част от нея, не могат да бъдат двусмислени. Всяко число има своя смисъл и своя „raison d’être“.

Наскоро ми попадна случайно (ако изобщо има случайни неща) книгата „Нумерология – енциклопедия, стъпка по стъпка“. Нумерологията ме привлича откакто прочетох, че Питагор е един от първите, които са се занимавали с изучаването на силата на числата, на тяхната енергия и влиянието, което оказват върху човека и неговото развитие. Беше ми се сторило доста любопитен фактът, че този толкова логичен и рационален ум е отделил години от собствения си живот, както и от този на учениците си за работа в тази насока (първите три години от обучението им в Питагорейското училище са били посветени на наблюдения и изучаване именно на това влияние на числата върху хората и събитията). С така събуденото ми любопитство, срещата ми с тази книга не беше само мимолетна, ами тя бързо се намери в домашната библиотека.

Излишно е да казвам, че веднага направих сметки на числата на всеки един член от семейството и бях изключително впечатлена от акуратността на информацията относно качествата, силните и слаби черти на всеки един от нас, както и от стремежите и интересите ни в живота. Бързо установих, че нумерологията е прекрасно средство за себеопознаване, за разбиране на пречките в живота ни, както и неговите цели, за изучаването  на етапите в живота ни, целите, които трябва да постигнем през всеки един от тях, както и от спънките, които ще трябва да преодолеем, за да излезем „победители“ от съответното „ниво“.

След изчисленията на числата на втория член от семейството, започнах да обмислям начини за автоматизирани сметки, тъй като процесът, въпреки че не е сложен, е трудоемък и леко отегчителен (по природа съм човек, който не обича еднообразието и рутинността). Така достигнах до създаването на програмка, която прави всички нужни изчисления и извежда на екрана цялата информация, свързана със съответната личност.

Тук предлагам две компютъризирани версии:

  • едната е безплатна и извежда на екрана информация за три от петте основни числа на нумерологичния профил, а именно числото на рождената пътека, на съдбата и на сърцето.
  • ………………………………………………
  • втората предлага, срещу 3 канадски долара (около 4 лв), пълна нумерологична картина, състояща се от петте числа (на рождената пътека, на съдбата, на сърцето, на личността и на мъдростта), както и информация за различните етапи в живота  на човека, заедно с техните уроци и цели.

Надявам се, че това пътешествие с числата на живота ви ще ви бъде от полза, за да разберете по-добре каква е целта на живота ви, какво искате от него, какво преживявате,  както и през какви трудности минавате и как да ги преодолявате по-леко.

За да се възползвате от пълната версия, натиснете линка „Поръчка на нумерологичен портрет – пълна версия“, който ще ви отведе на страница, управлявана от PayPal за безопасно заплащане. След успешно завършване на заплащането, ще бъдете отведени към страницата от този сайт, която ще представи нумерологичния профил.

Ако желаете само кратката версия, натиснете бутона „Безплатна версия“.

Поръчка на нумерологичен портрет  – пълна версия (3 CAD)

БЕЗПЛАТНА ВЕРСИЯ

 

За контакт: juliabo@yahoo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *